Sportkleding ontwerp

Over Sanne


Sanne is een gepassioneerde ontwerpster met al 12 jaar ervaring in het ontwerpen van diverse sportkleding.


De voornaamste focus leg ik op het ontwerpen van kleding voor bedrijven en sportteams, met name gericht op de disciplines wielrennen, hardlopen en triatlon.


Wat mij kenmerkt is mijn goedlachse en open persoonlijkheid. Ik sta bekend om mijn sportieve instelling en ben altijd in voor een gezellig praatje. Hoewel ik plezier haal uit het ontwerpproces, ben ik ook een perfectionist in mijn werk. Ik streef ernaar om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen en hen blij te maken met mijn creatieve ontwerpen. Met mijn ruime ervaring in het ontwerpen van sportkleding, weet ik hoe ik de behoeften en wensen van mijn klanten kan vertalen naar unieke en op maat gemaakte sportkleding.


Ik geniet van elke stap in het ontwerpproces, van het brainstormen over de ontwerpen tot de keuze van de juiste kledingstukken en het perfectioneren van de pasvormen.


Met mijn passie voor het ontwerpen en mijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige kledingstukken, ben ik enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn klanten te verrassen met mijn vakmanschap. Ik zet mijzelf met veel plezier in om de visie en merkidentiteit van mijn klanten te vertalen naar kledingstukken die niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de unieke stijl en persoonlijkheid.


Wil jij ook sportkleding waar je blij van wordt? Laten we een afspraak inplannen en samen iets moois creëren!


''Sinds 2010 ontwerp ik met passie en ervaring stijlvolle sportkleding''

LET'S WORK TOGETHER


Wil je een uniek teamtenue voor jouw sportclub? Bij Sanne Studio zorgen we ervoor dat jouw sportkleding opvalt en jouw prestaties naar een hoger niveau tilt.


Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken. Samen kunnen we een ontwerp creëren dat jouw sportieve persoonlijkheid weerspiegelt. Laat Sanne Studio jouw sportkleding tot leven brengen en maak een statement op het veld, de baan of de weg!